De toegang tot uw liften beheren en controleren is ook mogelijk met de DA400.

Met de DA400 liftmodule kunt u de beveiliging van uw liften garanderen door de toegang te beperken tot bepaalde gebruikers en volgens precieze tijdschema’s. Zo voorkom je inbraken en misbruik van uw bezoekers. Ontdek nu onze oplossing ontwikkeld voor de beveiliging van liften.

DA400 Lift Module

Met onze speciaal ontwikkelde module voor het beveiligen van uw liften kunt u de toegang tot de verdiepingen van uw gebouw beperken tot de rechtmatige bewoners of werknemers en zo ongewenste indringers en insluipers voorkomen.

Waarom uw liften beveiligen?

Kunnen sommige verdiepingen van uw woning of bedrijf om veiligheids- of privacyredenen niet toegankelijk worden gemaakt voor het publiek?
Dan installeert u best een toegangscontrolesysteem voor liften dat indringers verhindert om uw verdiepingen met beperkte toegang te betreden. De veiligheid van uw eigendom en bezittingen zal u hiermee verhogen.

Minder misbruik, minder problemen voor meer efficiëntie en een gemoedsrust.

De DA400 is een flexibele oplossing voor het beveiligen van uw liften en de verdiepingen die ze bedienen:

Geef uw gebruikers alleen toegang tot de verdiepingen waar zij wonen of werken en vermijd onnodige ronddwalen en verstoring op aangrenzende verdiepingen.

Geef vrije toegang tot gemeenschappelijke ruimten (keukens, vergaderzalen), maar de berperk de toegang tot andere verdiepingen van het gebouw.

Beperk de toegang tevens volgens de mogelijke openingsuren om ongerechtvaardigde aanwezigheid te voorkomen.

Ga nog een stap verder in toegangscontrole met de DA400 liftmodule.

Hoe?

In elke beveiligde lift is een lezer geïnstalleerd. Identificatie door een van uw gebruikers aan deze lezer zal vervolgens relaisuitgangen activeren die de informatie met betrekking tot machtigingen rechtstreeks naar de knoppenkast van de lift sturen die is uitgerust met een systeem van een van onze DA400-fabrieken .

Dankzij de intuïtieve en dynamische configuratie opties kunt u met de DA400 heel eenvoudig de verdiepingen definiëren waar uw gebruikers wel of niet toegang toe hebben; allemaal via een gebruiksvriendelijke webinterface.

🗸 Snelle installatie
🗸 Gerichte machtigingen
🗸 Flexibele instellingen

U kan ook een of meer beheerders instellen die te allen tijde of alleen tijdens bepaalde uren toegang hebben tot alle verdiepingen van het gebouw.

Het is ook heel eenvoudig om tijdelijke toegangen te creëren om occasionele bezoekers toegang te geven tot de gewenste verdiepingen.

Het is mogelijk om maximaal 2 modules van 12 relais toe te voegen aan onze drie DA401/DA402/DA404 besturingseenheden en tot 2 liften van elk 24 verdiepingen te bedienen.

Verschillende modi mogelijk:

🗸 Selectief sorteren van verdiepingen
🗸 Bellen
🗸 De knopbox ontgrendelen

Eenvoudige en intuïtieve bediening voor u en uw gebruikers!

Wil een toegangscontrolesysteem doeltreffend zijn, dan moet het ook gebruiksvriendelijk genoeg zijn voor uw werknemers en/of bezoekers.

Met de DA400 zullen uw gebruikers enkel hun vooraf geconfigureerde authenticatiemiddelen moeten gebruiken om toegang te krijgen tot de gewenste en geautoriseerde verdieping. Zo zal het voor hen niet mogelijk zijn om toegang te krijgen tot de afgeschermde zones. Met andere woorden, sommigen zullen toegang hebben tot de 3e verdieping, terwijl anderen alleen toegang zullen hebben tot de 5e verdieping afhankelijk van de parameters die u van tevoren hebt gedefinieerd!

Meerdere identifiers beschikbaar naargelang uw behoeften.

RFID Badge

Pin code

Vingerafdruk

Smartphone

thumb_up

Eenvoudig

trending_up

efficiëntie

verified_user

Beveiliging

Neem contact met ons op voor meer informatie!