Bent u op zoek naar een eenvoudig en doeltreffend toegangscontrolesysteem om de veiligheid van uw gebouwen te verzekeren?

Zoek niet verder: de DA400 is de oplossing voor jou. Of u nu kiest voor biometrie of toegand via een badge of QR, de DA400 is een 100% autonome controle eenheid die een breed scala aan terminals en geavanceerde technologieën biedt om het beste te voldoen aan al uw behoeften.

0 %

Autonoom

Een 100% autonoom toegangscontrolesysteem

De DA400 is een toegangscontrolesysteem dat speciaal is ontworpen om snel en zonder secifieke computervereisten te worden geïnstalleerd. U dient geen programma te installeren of te downloaden, een eenvoudige webbrowser is alles wat u nodig hebt om de veiligheid van uw gebouwen te beheren. Het systeem biedt oplossingen voor biometrische toegangscontrole, maar ook voor fysieke of virtuele badge oplossingen die aan uw behoeften kunnen worden aangepast.

Eenmaal geconfigureerd, is het D400 Atoegangscontrolesysteem volledig autonoom.
En dus gemakkelijk toegankelijk vanaf al uw apparaten.

De DA400 heeft een 'responsive design' waardoor er voor een optimale weergave wordt gezorgd van de interface ongeacht de grootte en vorm van uw schermen.

Effectief beheer van de gebruikers en hun toegangs rechten

Met het DA400 toegangscontrolesysteem kunnen tot 10 operators worden gedefinieerd.
Afhankelijk van de hun toegekende toegangsrechten, kunnen zij:

Nieuwe gebruikers aanmaken

Wijzigingen aanbrengen in de bestaande instellingen.

Het toekennen van toegangsrechten.

Gebeurtenissen lezen en exporteren.

De gebruikers zijn rechtstreeks toegankelijk vanuit het hoofdmenu dat een overzicht weergeeft van de gebruikers en de configuratie-opties.

Toegangscontrole via badge

Met de DA400 houdt u de controle over de veiligheid van uw gebouw door uw eigen toegangsbadges (Mifare-Desfire) in te stellen. U bent nooit meer afhankelijk van uw badge leverancier om de toegangscontrole te verzekeren! Na het definiëren van de veiligheidssleutels, zorgt uw DA-400 voor de configuratie van de lezers (DA-5003 en DA-5013) en de opmaak van de badges met de vereiste veiligheid op het ogenblik van hun codering.

Een specifiek document over de beveiliging van badges (Badge Secure) is op verzoek verkrijgbaar. U vindt daarin meer details over onze beveiligingsmethoden en -parameters.

Wilt u kiezen voor een virtuele badge?

Het is mogelijk met onze Smart 400 om te badgen vanaf je mobiele apparaat naar een van onze lezers met behulp van NFC-technologie.

Biometrische toegangscontrole

Gebaseerd op een capacitieve sensor met hoge scroll-snelheid (max. 2 seconden voor herkenning), wordt de BIO-4058 lezer in RS-485 aangesloten op de DA400 leesbus en maakt het beheer van 100 afdrukken mogelijk.

Het coderen gebeurt op een gebruiksvriendelijke manier op uw DA400 met behulp van één van de lezers aangesloten op de master van de installatie. Bevat uw installatie meerdere lezers? Geen probleem, de ingeschreven vingerafdrukken kunnen automatisch over alle actieve lezers worden verdeeld.

En als sommige gebruikers moeilijk leesbare of onleesbare vingerafdrukken hebben, dan hebben onze biometrische oplossingen elk een ingebouwde badgelezer (EM of HID), het alternatief is al bij de hand (of zit in reeds uw zak).

🗸 De DA400 is reeds confrom met RGPD.

Onze 3 sturings modellen

DA-401

Hij beheert:

  • 1 deur / met 1 of 2 lezers (ingang – uitgang) en een drukknop

DA-402

Hij beheert:

  • 2 deuren / met 1 lezers en een drukknop

DA-404

Hij beheert:

  • 4 deuren / met 1 lezers en een drukknop
  • 1deur / met 2 lezers (ingang – uitgang) + 2 deuren / met 1 lezer en drukknop
  • 2 deuren / met 2 elk twee lezers (ingang – uitgang)

Verschillende identificatiemiddelen

Sleutelhanger of badge (kaart)

Klavier code

Vingerafdruk

QR Code

Documentatie

Wilt u meer weten over ons DA400 web toegangscontrolesysteem?

Download hieronder onze documentatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie!