Beveilig en verbeter het beheer van uw privéparkings met de DA400.

Met de DA400-module voor parkings kunt u de toegang tot uw privéparkings beveiligen en beheren door de toegang te beperken. Dit dankzij unieke elektronische tokens met beperkte geldigheidsduur. Kom en ontdek de voordelen van onze oplossing.

Eenvoudige beveiliging van uw parkeerterreinen

Bent u het zat dat er ongewenste auto’s op uw privéparkeerplaats wildparkeren?

U wil een beperkte en tijdelijke toegang verlenen aan uw bezoekers en de toegang tot uw infrastructuren beveiligen?

Onze oplossing is voor u gemaakt!

U controleert de toegang tot uw privéparking met een simpele klik vanaf uw smartphone, tablet of computer. Parkeerbeheer is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Het beheer van privé-parkings is een van de diensten die Dinec aanbiedt. De DA400 kan zelfs worden geïnstalleerd bij de ingang van een privéparkeerterrein om de toegang tot uw gebouwen te controleren en te beveiligen. Met behulp van een toegangs token krijgen uw klanten toegang tot uw privéparking en wordt voorkomen dat andere personen op uw eigendom parkeren. Deze tokens zijn voor eenmalig gebruik en hebben een beperkte duur. U kunt tot 2500 unieke tokens per keer toekennen.

Bent u eigenaar van een onderneming, een bedrijf of een groep bedrijven met een parkeerterrein en/of een toegang die moet worden beveiligd?

Er wordt een toegangstoken gegenereerd zodat uw bezoekers op het gewenste tijdstip uw infrastructuur kunnen betreden en verlaten.

Bedrijf

Restaurant

Handel

Hoe verleen je de toegang aan uw bezoekers?

De toegang die aan bezoekers wordt gegeven, geeft hen slechts één keer toegang tot de faciliteit. Onze tokens zijn voor eenmalig gebruik en kunnen niet meerdere keren op dezelfde plaats gebruikt worden. De geldigheid van het token is beperkt in de tijd en kan tot 12 uur geldig zijn. Het is ook mogelijk om de geldigheid van de jetons te laten beginnen op een specifieke datum en tijd in functie van de geplande bezoeken.

Er zijn verschillende soorten tokens beschikbaar:

  • Klaviercode
  • Nummerplaat
  • QR code”

Ongeacht het gekozen type token, hoeft er vooraf geen programma te worden geïnstalleerd. De tokens kunnen worden gegenereerd via uw internetverbinding op uw interne netwerk of via uw GSM-data netwerk. Deze tokens zijn een uniek en tijdelijk toegangsmiddel voor elke bezoeker. U profiteert van alle toegangscontrolekenmerken van de DA400. U kunt dus toegang verlenen aan personen die op de site werken via een badge, een code of de nummerplaat en zo de toegang tot uw infrastructuren beveiligen en het beheer van uw privéparkings optimaliseren.

                Klaviercode


                        QR code


        Nummerplaat

Mogelijkheid om automatisch een token te genereren op basis van de ingelezen nummerplaat aan de ingang,

Toegang tot privéparkings

De functionaliteit “Elektronisch token” maakt het mogelijk een klaviercode, QR-code of een kentekenplaat voor een bepaalde tijd te valideren, zodat bezoekers of klanten de privéparkeerplaats van deze locatie kunnen betreden of verlaten.

Deze oplossing is een kenmerk van de DA400 en werkt zonder een bijkomend programma of applicatie. Het wordt beheerd via verschillende mens-machine-interfaces met behulp van een webbrowser. De toegangstokens kunnen worden bevestigd via e-mail of SMS.

Voor parkeerterreinen met tijdsbeperking is het mogelijk een LPR-camera te plaatsen bij de in- en uitgang. Wanneer de auto bij de ingang aankomt, wordt automatisch een token gegenereerd op basis van het kentekennummer. Het blijft geldig gedurende de voorgeprogrammeerde tijd. Als het voertuig binnen de geprogrammeerde tijd uitrijdt, gebeurt dat automatisch, anders wordt het geblokkeerd en moet het voertuig een nieuw uitrijbewijs halen en de redenen voor het parkeren na de toegestane tijd uitleggen.

Tokengeschiedenis

Onze oplossing biedt u een geschiedenis van de tokens die naar uw bezoekers zijn verzonden. Er is geen onderhoud aan deze tokens, ze verwijderen zichzelf automatisch na een bepaalde tijd.

0 TOKENS

Het aantal tokens

0 MINUTEN

De geldigheidsduur van een token

Voordelen van onze oplossing

Er dient vooraf geen programma geïnstalleerd te worden

Een unieke en tijdelijke toegang voor elke bezoeker.

De tokens kunnen worden gegenereerd via uw internetverbinding, op uw interne netwerk of via het data-GSM netwerk.

U profiteert van alle toegangscontrole functionaliteiten van de DA400. Zo kun je mensen die op het terrein werken toegang geven via een badge, een klavier- of QR-code of hun nummerplaat.

Onze oplossing is perfect voor iedereen die zijn privé-parking wil beveiligen en ongeoorloofde toegang wil voorkomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!