Controleer het Covid Safe ticket van uw bezoekers autonoom met de GreenPass-100 en GreenPass-400

Met de GreenPass-400 en GreenPass-100 kunt u in deze gecompliceerde tijden de toegang tot uw infrastructuur onafhankelijk en snel controleren. Ontdek de voordelen van onze twee oplossingen.

Het Covid Safe Ticket

Om de gezondheidspas te harmoniseren en het gebruik van vervalsingen te voorkomen, heeft de Europese Unie het Europese digitale COVID-certificaat in het leven geroepen dat op 1 juli 2021 in werking is getreden. Houders van een certificaat kunnen hiermee in Europa reizen zonder in quarantaine te gaan. Het geeft ook toegang tot evenementen waarvoor de gezondheidspas nodig is.

In België is het Covid Safe Ticket (CST) verplicht voor de toegang tot evenementen, zowel binnen als buiten, en voor de toegang tot de horeca en uitgaansgelegenheden zoals bioscopen en het theater.

Onze Oplossingen

Om de taak van de CST-verificatie te vergemakkelijken heeft Dinec twee toestellen ontwikkeld: De GreenPass-100 en de GreenPass-400. Beide zijn autonoom, discreet, snel en vertrouwelijk. Menselijke tussenkomst is niet nodig. Om te voorkomen dat meerdere personen dezelfde QR-code gebruiken is bovendien een antipass back systeem geïmplementeerd

Het is ook mogelijk verschillende ingangen te configureren door ze te koppelen aan het netwerk van de onderneming. In de Android Play Store is gratis een smartphone applicatie beschikbaar die toegang geeft tot de beheerpagina van het toestel. Als de GreenPass-400 wordt gebruikt om toegang te verlenen kan het personeel die het certificaat niet meer nodig heeft een badge gebruiken om toegang te verkrijgen, dankzij de geïntegreerde Mifare-Desfire badgelezer.

De GreenPass-100 en GreenPass-400, voor wie de oplossing?

mic_external_on

Evenementshallen

local_hospital

Ziekenhuizen

business

Bedrijven

movie

Theaters

store

Supermarkten

museum

Musea

storefront

Winkelcentra

sports_volleyball

Sportcentra

pool

Zwembaden

restaurant

Restaurants

festival

Festivals

more_horiz

...en elke andere openbare plaats.

GreenPass-100

De GreenPass-100 heeft de volgende kenmerken:

🗸 Netwerken voor Time Antipass back toepassing wanneer meerdere GreenPass-100 zijn geïnstalleerd op meerdere ingangen.<\P>

🗸 230 Vac-voedingseenheid meegeleverd voor stroomvoorziening via stopcontact.

🗸 Raadpleging van de passage gebeurtenissen.

🗸 Intermitterend of continu geluidssignaal in geval van weigering.

🗸 Resultaat van de QR-codecontrole zichtbaar door het heldere groene of rode licht dat in de houder is geïntegreerd.

Un certificat valide ne pourra pas être présenté plusieurs fois consécutivement pour éviter que plusieurs personnes ne passent avec le même QR-code (Time Anti-Pass Back).

GreenPass-400

De GreenPass-400 heeft de volgende kenmerken:

🗸 Bekabeling van de lezer voor integratie in de omgeving en plaatsing van de lezer op afstand van de schakelkast.

🗸 Netwerken voor Time Antipass back toepassing wanneer meerdere GreenPass-100 zijn geïnstalleerd op meerdere ingangen.

🗸 230 Vac stroomvoorziening met optionele 7 Ah batterij.

🗸 Raadpleging van de passage gebeurtenissen.

🗸 Uitgangsrelais voor externe verlichting (niet meegeleverd);

🗸 Intermitterend of continu geluidssignaal in geval van weigering.

Door de Mifare-lezer die aan de QR-code-lezer is gekoppeld, kunnen sommige mensen in plaats van met een geldige QR-code, met een gevalideerde badge passeren.

Dinec heeft kunnen anticiperen op de behoeften van de Covid-19-pandemie en geautomatiseerde apparaten ontwikkeld die gemakkelijk in het netwerk van een bedrijf kunnen worden geïntegreerd. De apparaten kunnen gemakkelijk via een applicatie worden beheerd zodat bedrijven het hoofd kunnen bieden aan de opgelegde maatregelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!